Termeni si conditiiFolosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea site-ului, in cele mai bune conditii, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.

Introducere


Acest site este intretinut si administrat de SC NOBLESSE CAFE SRL. Pentru eventualele erori in folosire aparute din cauza unor modificari, setari, upgrade-uri etc. ne cerem scuze anticipat.

Copyright


Intregul continut al site-ului noblesse.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date - este proprietatea noblesse.ro si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul SC NOBLESSE CAFE SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Securitatea Datelor Personale


Datele dumneavoastra personale vor fi folosite de noblesse.ro si furnizorii sai numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletinele informative periodice etc. noblesse.ro se obliga sa nu faca publice si sa nu vinda bazele de date continind informatii referitoare la datele personale ale clientilor sai.

Accesul la site


NOBLESSE CAFE SRL garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor NOBLESSE CAFE SRL.

Promotii si oferte speciale

noblesse.ro isi stabilieste singura regulamentele promotiilor si a ofertelor speciale pe care le organizeaza. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu. De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil. noblesse.ro nu garanteaza disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o poate intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.

Toata informatia prezentata pe site-ul noblesse.ro este furnizata fara nici un fel de garantie, expresa sau sugerata, incluzand fara a se limita la, garantiile de vanzare sugerate, potrivire pentru un scop anume sau non-ilegale. Informatia prezentata poate include inacurateti de ordin tehnic sau erori de tastat. Informatiile acestui site va sunt oferite cu buna credinta. In cazul in care vreunul din articolele publicate sau orice alta informatie intra sub incidenta legii dreptului de autor, va rugam sa ne contactati pentru a putea lua masurile care se impun. Nu garantam ca informatiile sunt exacte, complete sau obiective, de aceea nimeni nu trebuie sa se bazeze pe ele pentru nici un scop. noblesse.ro nu va fi responsabil in fata nici unei persoane sau companii care foloseste sau se bazeaza pe informatii sau opinii neconforme continute de acest site.

Echipa noblesse.ro nu va fi raspunzatoare pentru:
  • orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentate pe site
  • orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel pierderi
Informatiile pot fi reproduse prin tiparire numai pentru uz personal. Informatiile nu pot fi reproduse, distribuite sau transmise altei persoane sau incorporate in orice fel intr-un alt document sau material fara permisiunea prealabila scrisa a autorilor lor.

Declinarea responsabilitatii


NOBLESSE CAFE SRL isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs dispare din oferta curenta a furnizorului, pretul a fost modificat, sau orice alt motiv care ar influenta comanda, livrarea sau relatia cu partenerii. NOBLESSE CAFE SRL nu se obliga sa motiveze neonorarea comenzilor. Orice reclamatie va fi adusa la cunostinta noblesse.ro in maximum 24 de ore de la receptionarea produselor, urmand ca aceasta sa fie transmisa spre solutionare. noblesse.ro condamna incercarile de frauda si acorda tot sprijinul necesar recuperarii eventualelor pierderi. Fiind de acord cu acest document, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri. Valoarea maxima a obligatiilor NOBLESSE CAFE SRL fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de NOBLESSE CAFE SRL, de la acest client.

Securitatea informatiilor


Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru. NOBLESSE CAFE SRL nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul. De asemenea nu raspundem pentru erorile in securitatea serverului care gazduieste site-ul.
Greseli de tiparire
NOBLESSE CAFE SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, compania noastra isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.


Taxe Suplimetare


Pretul final platit de client este format din pretul produsului si cheltuielile de expeditie si/sau incasare aferente. NOBLESSE CAFE SRL nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului. Pentru orice taxa perceputa in plus va rugam sa ne contactati de urgenta.

Conditii Legale


Site-ul noblesse.ro functioneaza conform prevederilor legale ale Statului Roman.

Dispute si Conflicte


Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul noblesse.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre NOBLESSE CAFE SRL si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti. Fiind de acord cu aceste Termene si Conditii clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.

Dispozitii finale


Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.